Aquest sóc jo…

…quant les meves neures em deixen.

Hola a tots. El meu nom és Pedro Riera, tinc 26 anys -i en augment… sic- i sóc informàtic, de professió i vocació. I sóc natural de Manacor, Mallorca Pels de la península, abans que pregunteu: si, el poble de Rafa Nadal, i no, no el conec en persona.

En aquest blog escriuré de tecnologia… i com fan la majoria d’autors de blogs, qualssevol altre tema que em vengui en gana, vaja.

Aixó si, quant publiqui alguna cosa -que no sigui de tecnologia , no serà per contar-te les meves aventures, ni per parlar-te dels meus gustos, ni per publicar fotos, dibuixets… Internet ja està ple de blogs i bloggers que es dediquen a contar la seva vida i miracles, o parlen dels seus gustos o aversions. Fins i tot n’hi ha que són interessants No, quant publiqui algo serà per transmetre una reflexió -o paranoia?- en la que crec que segurament no havies pensat, o que pot ser et podria agradar, o ser útil d’alguna manera. No és voler ser super-guai. No és ànim d’adoctrinar. És voluntat de llençar una idea. Si t’agrada, l’agafes, la fas teva, i si vols la transmets; si no t’agrada, pega-li una cosa ben forta, o escup damunt ella, i no t’en vagis sense posar-me a parir als comentaris.

Tampoc vull avorrir-te amb grans i llargues digressions sobre el mateix punt. El que et vulgui dir, miraré de dir-to amb el mínim de paraules. Senzill i clar. Apte per esser llegit mentre revises les darreres tonteries que s’han publicat avui al facebook. Molt segurament hem quedarà incomplet, peró el missatge serà allà, i ja hi haurà temps per posar matisos.

No vull que amb aixó paregui que hem sento mes llest que tu. Segurament diré alguna estupidesa. Més d’una, amb tota seguretat. Peró be, no és diu “les meves neures i jo” el blog? I crec recordar que al subtítol diu algo de paranoies. Doncs no diguis que no estaves avisat. Passa, i decideix per tu mateix què és reflexió i què paranoia.